תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פסיפס עוף טרין. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לכם עשב שמיר, מלח מתובל, פלפל לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 48 דקות. נסו עוף טרין, טרין עוף וכמהין, ו ג'לי פסיפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה קטנה, להכות את הביצים ולהוסיף את פלפל לימון ומלח. טובלים את חזה העוף בתערובת הביצים ואז בפרמזן. טובלים את לבבות הארטישוק לביצה ואז את הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
מרגריטה® קפיקולה
פלפל לימון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
קו מחבת כיכר גדולה עם נייר קלף, ומניחים שכבה של חזה עוף על החלק התחתון של המחבת. מכסים את העוף בשכבה של מורטדלה, סלמי או פרושוטו. מכסים את החזיר בלב ארטישוק, ואז עם עלי בזיליקום, באמצעות כל העלים. חזור על השכבות של לבבות עוף, חזיר, ארטישוק. מכסים בנייר קלף או בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
מרגריטה® קפיקולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
מורטדלה
פרושוטו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קייל טרי מגורר
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מניחים משקל כבד על גבי טרין תוך אפייה כדי לדחוס את השכבות.
5
מניחים את מחבת כיכר במחבת גדולה ויוצקים במים כדי לעשות אמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
אופים במשך 1 שעה 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
תן לטרין להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר, ואז לקרר במחבת במשך כמה שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בקערה, לשלב את המיונז, שום, שמיר עשב, פטרוזיליה להתמזג עם כף. תרגיע את תערובת המיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
כדי לשרת, בזהירות להפוך את הטרין מתוך המחבת על מגש לחתוך פרוסות 3/4 אינץ'.