סנדוויצ'ים אצבע כדורגל פסטרמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סנדוויצ'ים אצבע כדורגל פסטרמה. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, פלפלים כבושים, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הגבינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח ביאנקה גבינה בגריל כקינוח. נסו שבוע משחק גדול: פסטרמה וכדורגל צ'דר מיושן, כריכי פסטרמה חמים, ו כריכי פסטרמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מערבבים את הגבינה, פלפלים, מיונז, חרדל ופלפל בקערה בינונית.
מחסנית 4 פרוסות לחם על קרש חיתוך. באמצעות סכין או 2 1/2 אינץ ' חותך עגול, לקצץ את הלחם לצורות כדורגל, לשמור את התוספות לשימוש נוסף. המשך עם הלחם הנותר.
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה מעוטרת ומברשת עם החמאה המומסת.
מניחים בתנור וטוסט עד פריך, על 5 דקות.
מורחים על 1 כף של תערובת גבינת פלפל על הלחם. למעלה עם קצת פסטרמה, מלפפון חמוץ ועוד פרוסת לחם.
כדי להפוך את השרוכים, לחתוך את הגבינה לתוך 16 רצועות ארוכות.
חותכים כל רצועה ל 1 ארוך ו 3 חתיכות קצרות.
להניח את הרצועה הארוכה לאורך על הכריך, ולאחר מכן את 3 רצועות קצרות לרוחב כדי להפוך את השרוכים. חזור עם כל הרצועות.
שים את הכריכים בחזרה לתנור במשך 2 דקות כדי להגדיר את שרוכי הגבינה. לאבטח את הכריכים עם קיסם ומגישים.