יום חול קאסולט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 1022 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. אם יש לכם שעועית צפונית, שמן זית, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מקסים רסק תפוחים עוגות כמו קינוח. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לזניה בימי חול, פשטידת עוף קלה ביום חול, ו משחק משולש בימי חול: תערובת כרוב.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. שוטפים ומייבשים היטב את העוף ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בואו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
4
בתנור הולנדי גדול, על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים את הבייקון ומעבירים לאט את השומן.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוציאים את הבייקון לצלחת כשהוא פריך ומשאירים את השומן בתבנית. מעלים את האש לבינונית-גבוהה ומוסיפים את העוף, עם העור כלפי מטה. משחימים את העוף משני הצדדים ואז מוציאים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזר והשום ומקפיצים עד לריכוך, כ -5 דקות. מתפיחים את התבנית ביין לבן ומצמצמים בחצי. מערבבים פנימה את השעועית, עלה הדפנה והטימין. נסטלה את ירכי העוף והבייקון לסיר.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את ציר העוף, מכסים ואופים בתנור למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מוציאים מהתנור, מסירים את המכסה ומעליהם את הקסולה עם עגבניות חתוכות ופירורי לחם השום. מחזירים לתנור ואופים, ללא כיסוי, עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים את הקסולה עם פרוסות בגט.
מרכיבים שתצטרך
בגט
10
במחבת מטגנת קטנה על אש נמוכה מוסיפים את השמן והשום. מערבבים עד השמן הוא ריחני, על 1 דקה. זורקים פנימה את פירורי הלחם ומבשלים עד שפירורי הלחם מתחילים להזהיב, בערך 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומסירים מהאש.