קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

יסודות: עוגת שוקולד גדולה

יסודות: עוגת שוקולד גדולה
אם 65 סנט למנה נופל בתקציב שלך, יסודות: עוגת שוקולד גדולה עשויה להיות מדהימה צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 418 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך כל מטרה קמח, שוקולד, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שייק תות מצופה שוקולד עם ציפורן ארוחת בוקר יסודות, פנקייק חלב חמאה אפוי גדול ורך, ו יסודות: חומוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. חמאה שני מחבתות אפייה 13x9x2 אינץ'; תחתיות קו עם נייר שעווה או קלף וחמאה את הנייר. קמח המחבתות (אתה יכול" קמח " מחבתות לעוגת שוקולד עם אבקת קקאו, אם אתה רוצה) ולהקיש עודף.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
לטאטא יחד מים רותחים וקקאו עד חלקה. ואז לטאטא בחלב ווניל. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
נייר אורזנייר אורז
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
חסה רומית או חסה ירוקה, קרועהחסה רומית או חסה ירוקה, קרועה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
אם אפשר במיקסר עומד, להכות יחד את החמאה והסוכר עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים ביצה אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. במהירות נמוכה, להכות בתערובת הקמח ב 3 קבוצות ותערובת הקקאו ב 2, לסירוגין קמח קקאו-קמח קקאו-קמח קקאו. הבלילה עשויה להיראות מקושטת.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
יוצקים חצי הבלילה לתוך כל מחבת וחולצות חלקות.
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
אופים באמצע התנור עד שבוחן יוצא נקי והעוגה מתחילה להתרחק מהמחבת, 25-35 דקות. להפוך את העוגות על מדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
הפוך ציפוי: להמיס את השוקולד הקצוץ בדוד כפול או בקערה להגדיר מעל סיר של מים רותחים. מגניב לטמפרטורת החדר. היכו יחד את החמאה וגבינת שמנת עד אור ורך (לא יכולתי למצוא קצפת גבינת שמנת בחנות, אז אני פשוט קצפתי אותו בבית עד שזה נראה קצת יותר קל ו fluffier לפני הוספת החמאה).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
חסה רומית או חסה ירוקה, קרועהחסה רומית או חסה ירוקה, קרועה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
8
מוסיפים את השוקולד המקורר ואת שאר החומרים ומכים עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
9
להרכיב עוגה רק כאשר שכבות העוגה התקררו לחלוטין.
10
(הייתי רוצה להוסיף הערה על המתכונים בזיכרונותיה של רות ריישל: במשך זמן רב הנחתי בטיפשותי שהם רק חלון ראווה, אבל הם למעשה טובים מאוד, והם עובדים.)