יסודות: עוגת שוקולד גדולה
אם 65 סנט למנה נופל בתקציב שלך, יסודות: עוגת שוקולד גדולה עשויה להיות מדהימה צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 418 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך כל מטרה קמח, שוקולד, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שייק תות מצופה שוקולד עם ציפורן ארוחת בוקר יסודות, פנקייק חלב חמאה אפוי גדול ורך, ו יסודות: חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. חמאה שני מחבתות אפייה 13x9x2 אינץ'; תחתיות קו עם נייר שעווה או קלף וחמאה את הנייר. קמח המחבתות (אתה יכול" קמח " מחבתות לעוגת שוקולד עם אבקת קקאו, אם אתה רוצה) ולהקיש עודף.
לטאטא יחד מים רותחים וקקאו עד חלקה. ואז לטאטא בחלב ווניל. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח.
אם אפשר במיקסר עומד, להכות יחד את החמאה והסוכר עד חיוור ורך.
מוסיפים ביצה אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. במהירות נמוכה, להכות בתערובת הקמח ב 3 קבוצות ותערובת הקקאו ב 2, לסירוגין קמח קקאו-קמח קקאו-קמח קקאו. הבלילה עשויה להיראות מקושטת.
יוצקים חצי הבלילה לתוך כל מחבת וחולצות חלקות.
אופים באמצע התנור עד שבוחן יוצא נקי והעוגה מתחילה להתרחק מהמחבת, 25-35 דקות. להפוך את העוגות על מדפים להתקרר לחלוטין.
הפוך ציפוי: להמיס את השוקולד הקצוץ בדוד כפול או בקערה להגדיר מעל סיר של מים רותחים. מגניב לטמפרטורת החדר. היכו יחד את החמאה וגבינת שמנת עד אור ורך (לא יכולתי למצוא קצפת גבינת שמנת בחנות, אז אני פשוט קצפתי אותו בבית עד שזה נראה קצת יותר קל ו fluffier לפני הוספת החמאה).
מוסיפים את השוקולד המקורר ואת שאר החומרים ומכים עד לשלב ביסודיות.
להרכיב עוגה רק כאשר שכבות העוגה התקררו לחלוטין.
(הייתי רוצה להוסיף הערה על המתכונים בזיכרונותיה של רות ריישל: במשך זמן רב הנחתי בטיפשותי שהם רק חלון ראווה, אבל הם למעשה טובים מאוד, והם עובדים.)