קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

ירקות לא-סגנה פסטה לזרוק

ירקות לא-סגנה פסטה לזרוק
ירקות לא סגנה פסטה לזרוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 873 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, שום, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. מתכונים דומים: קיץ ירקות פסטה לזרוק, ירקות וזריקת פסטה מחיטה מלאה, ו ירקות קשת ו Radiatore פסטה לזרוק.

הוראות

1
מחממים סיר מים לרתיחה עבור פסטה. מלח מים רותחים ומבשלים פסטה אל דנטה. ראשים למעלה: להזמין מצקת של מי בישול חמים ממש לפני שאתה לנקז פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מניחים את התרד הקפוא על צלחת ומיקרוגל להפשיר אותו על פי הוראות המיקרוגל שלך.
מרכיבים שתצטרך
תרד קפואתרד קפוא
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
מניחים תרד מפשיר במגבת מטבח נקייה ומוציא את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
מחממים מחבת עמוקה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה. חצי את הקישואים לאורך ולאחר מכן דק לחתוך לחצי ירחים ולהוסיף למחבת יחד עם הפטריות. מבשלים 2 עד 3 דקות ואז מוסיפים בצל ושום למחבת. מתבלים את הירקות במלח ופלפל. כאשר הבצל רך, כ 5 דקות, להוסיף תרד מפשיר, להפריד לחתיכות קטנות כפי שאתה להתמודד עם זה, ואת פלפלים אדומים קלויים ולזרוק לחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מעבירים ירקות למנה ומחזירים מחבת לתנור העליון.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים 1 כף הנותרים של שמן זית כתית אקסטרה והחמאה. כאשר החמאה נמסה לתוך שמן זית כתית מעולה, מוסיפים 2 כפות מעוגלות של קמח ומבשלים דקה בערך, ואז לטאטא במלאי וחלב. מביאים לבועה ומעבים את הרוטב, מפחיתים אותו 2 עד 3 דקות. מתבלים את הרוטב במלח, פלפל ואגוז מוסקט. תחליקי ירקות בחזרה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מניחים את החלק-ריקוטה רזה בקערה רדודה גדולה ולשלב עם מצקת של מים רותחים, פסטה עמילנית בישול. מערבבים לשלב ואז מוסיפים כמה חופנים של גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה דלת שומןגבינת ריקוטה דלת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מסננים פסטה וזורקים עם גבינות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
מוסיפים חצי מהירקות והרוטב לפסטה וזורקים לשלב. לקרוע או לגרוס בזיליקום ולזרוק לתוך פסטה. להתאים תבלינים. Bowlfuls העליון של ירקות לא-סגנה עם ירקות שנותרו ברוטב ולהעביר גבינה מגוררת נוספת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק