ירקות עם שום וצימוקים (Saag)
ירקות עם שום וצימוקים (Saag) נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לך צימוקים זהובים, מלח, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו palak saag או ירקות תרד, איך לעשות palak saag, ירוק עם צימוקים זהובים, ו כרוב ירוק עם שקדים וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
חום ungreased 6 אינץ ' מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מניחים את כל החומרים garam masaala במחבת; צולים 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד זרעים crackle, תבלינים להפוך גוון אחד כהה יותר ואת התערובת יש ניחוח אגוזים, מתוק.
העברה לקערה; מגניב 3 עד 5 דקות.
מקום תערובת תבלין קלויה במטחנת תבלינים. לטחון עד תערובת נראה כמו המרקם של פלפל טחון דק. לאחסן בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר עד 1 חודש; מעבר לכך, זה יתחיל לאבד את הטעם המלא שלה. עושה 1/4 תערובת תבלינים כוס; להשתמש 1 כפית למתכון זה.
ב ווק או מחבת 12 אינץ עמוק, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף צימוקים; מוקפץ על 1 דקה או עד צימוקים שמנמן למעלה.
מוסיפים בצל ושום; מוקפץ 2 עד 3 דקות או עד בצל הוא חום זהוב. מערבבים בתרד; לזרוק 2 עד 3 דקות או עד נבול. מערבבים 1 כפית garam masaala ומלח. לבשל 1 דקה.