כבד אווז צרוב במחבת עם תאנה Mostarda ותאנים טריות
מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . גשו לסופר וקנו סוכר, תאנים, קוניאק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, תאנים ממולאות במוס כבד אווז, ו כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תאנים מיובשות, קוניאק, סוכר, חרדל מלא, ואבקת חרדל בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה ומבשלים עד מופחת syrupy, כ 30 דקות.
להעביר לקערה ולהניח בצד עד מגניב. מתבלים בקמצוץ מלח.
להניח שכבה כפולה של מגבות נייר על גבי צלחת או קרש חיתוך ולהניח בצד. כבד אווז עונה בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת קטנה מעל חום גבוה לפחות 3 דקות.
מניחים כבד אווז במחבת הבקיע-צד כלפי מטה. זה צריך מיד להתחיל לעשן, רוחש, טיוח שומן. אם זה לא, להסיר ולאפשר למחבת לחמם מראש לעוד 1 עד 2 דקות. ברגע שכל ארבעת החלקים של foie הם במחבת, לבשל, מסתחרר מחבת בעדינות כל כמה שניות, עד משחימים עמוק ו פריך בצד הראשון, על 30 שניות. השתמש מרית מתכת דקה כדי להעיף כבד אווז על הצד השני ומבשל במשך 30 שניות יותר.
העברה לצלחת מרופדת מגבת נייר ולתת לנוח 1 דקה.
השתמש בכפית קטנה כדי זיגוג כל פיסת כבד אווז עם סירופ מן fig mostarda. כפית חלק mostarda התאנה על ארבע צלחות בודדות ומניחים 1 פרוסת כבד אווז על כל אחד. למעלה עם עירית, מלח ים גס, ופרוסות תאנה טריות.
מגישים מיד עם ירקות לבושים קלות.