קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

כבד בקר צלוי

כבד בקר צלוי
כבד בקר צלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . . אם יש לכם מלח, פלפל, קטשופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: כבד בקר צלוי, כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי], ו כבד בקר ובצל של די.

הוראות

1
בשקית פלסטיק resealable, לערבב את הקמח, מלח, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מניחים את פרוסות הכבד לתוך השקית אחד בכל פעם, לאטום, ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
3
בקערה, מערבבים את המים, קטשופ, סוכר חום, חומץ, רוטב ווסטרשייר, ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני. חום את פרוסות הכבד משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את תערובת הרוטב על הכבד. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות, עד הכבד הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה