קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

כדורי חזיר וכרוב כבוש

כדורי חזיר וכרוב כבוש
כדורי חזיר וכרוב כבוש נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 18 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 328 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו כרוב כבוש, בצל, חזיר טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כדורי כרוב כבוש, כדורי חזיר כרוב כבוש, ו טעים כדורי כרוב כבוש.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את החזיר, הבצל, האורז, הביצה, המלח והפלפל השחור הטחון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים היטב ויוצרים כדורים בגודל 2 אינץ'.
1
מניחים צנצנת אחת של הכרוב כבוש בסיר גדול על אש בינונית נמוכה. לאחר מכן מוסיפים את כדורי החזיר ומכסים בצנצנת הכרוב הכרוב השנייה. מבשלים על אש נמוכה בינונית למשך 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
מניחים צנצנת אחת של כרוב כבוש בתחתית הכיריים האיטיים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מוסיפים את כדורי החזיר ומעליהם את צנצנת הכרוב הכרוב השנייה. מבשלים על הגדרה נמוכה במשך 8 עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה