קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות33
ציון בריאות0
מגזין

כדורי שלג קוקוס טבולים בשוקולד

כדורי שלג קוקוס טבולים בשוקולד
כדורי שלג קוקוס טבולים בשוקולד לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -2 גרם חלבון , 13 גרם שומן ובסך הכל 192 קלוריות . תמורת 48 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 33 מנות סועדים. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, סודה לשתייה, תמצית וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. כמה אנשים מאוד אהבו את ההידור הזה. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15% , וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כדורי שלג טבולים בשוקולד , מקרון קוקוס טבול בשוקולד ומקרוני קוקוס טבולים בשוקולד .

הוראות

1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה ביצה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את השוקולד המתוק הגרמני, הקוקוס והפקאן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד גרמני מתוקשוקולד גרמני מתוק
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מגלגלים ל-3/4 אינץ'. כדורים.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים ב-350 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהשוליים משחימים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מוציאים לרשתות לצינון.
7
במיקרוגל ממיסים שוקולד חצי מתוק וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים את צמרות העוגיות בתערובת השוקולד; לתת לעודפים לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
8
מניחים על ניירות אפייה מרופדים בשעווה; מפזרים קוקוס קלוי. מצננים במשך שעה או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!