כופתאות סלמון צ'ילי צלוי תאילנדיות במרק קוקוס Lemongrass עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותרימו עלי ליים, בצל ירוק, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרם קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט קרם קוקוס כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכונים דומים: סלמון צ'ילי מתוק תאילנדי וקסדיות פלפל אדום קלוי, מרק קוקוס תאילנדי Lemongrass, ו קל תאילנדי קוקוס Lemongrass ראמן.
הוראות
1
כדי להפוך את הכופתאות: בקערה קטנה לערבב יחד את קרם קוקוס, רסק צ ' ילה קלוי, מלח, סוכר ופלפל. באקווריום מעבד מזון, להוסיף את lemongrass טחון, בצל ירוק וסלמון; תהליך לתוך הדבק מחוספס.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
הדבק צ ' ילי
כוס חזה הודו מבושל מגורר
אליקסיר ג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-o
1
מניחים 1 כפית גדושה של המילוי במרכז העטיפה. להרטיב את הקצוות של העטיפה עם מים. מקפלים לשניים כדי לצרף את המילוי כדי ליצור חצי מעגל. צבטו את הקצוות יחד כדי לאטום. מניחים את הכופתאות על תבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה; מכסים במגבת. חזור עם המילוי הנותרים ועטיפות. (עשוי להקפיא אותם בשלב זה).כדי להפוך את המרק: Colmbine חלב קוקוס, ציר עוף, galangal, lemongrass ו צ ' ילי ירוק בסיר מלאי. jBring לרתיחה, להפחית לרתיחה במשך 15 - 20 דקות. אל תמשיכו להרתיח או עשב הלמון יאבד את טעמו. מסננים את המרק לסיר המרק.
מוסיפים רוטב דגים, עלי ליים ופטריות; מבשלים יחד במשך 3-5 דקות. כאשר מוכן לשרת, מערבבים את הסיד juice.To מבשלים את הכופתאות ו
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים
רוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
לשרת: בסיר גדול, להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה מתגלגלת. זרוק את הכופתאות הטריות או הקפואות לתוך המים הרותחים. כאשר המים חוזרים לרתיחה, עם כפית מחוררת לגרוף את הכופתאות כי לרתוח עד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מעבירים 6 כופתאות לכל אחד לקערת מרק (קערה שטוחה היא הטובה ביותר). מצקת על 1 כוס אחוק חם לתוך כל קערה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.