קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות36
ציון בריאות2
מגזין

כופתה סיבירית מסורתית: Pelmeni

כופתה סיבירית מסורתית: Pelmeni
מנה אחת מכילה 91 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. מתכון זה ממטבח מזין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלאי בשר, מי גבינה, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מרק כופתאות (Pelmeni) , מרק עוף כופתאות מסורתי, ו Cheremsha (סלט בצל סיבירי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכנת בצק פלמני
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
התחל עם הבצק, תהליך איטי ומתמשך. זרוק שתי כוסות קמח על הדלפק שלך, עושה באר במרכז הקמח, ומניח שישה חלמוני ביצה לתוך הבאר יחד עם מעט מלח ים לא מזוקק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3
מערבבים את הבצק ביד, מוסיפים מי גבינה ומערבבים עד שלא יישארו גושי קמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4
מניחים את הבצק בקערה מכוסה ולאפשר לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך יומיים עד שלושה.שמור על עצמך, כל יום, כדי לפרוח את הידיים, אגרוף למטה את הבצק, להוסיף על 1/2 עד 3/4 כוס קמח נוסף ללוש את הבצק במשך כחמש עד עשר דקות.ביום השלישי, לאחר שהאכלת את הבצק הפלמני בקמח ולשת אותו היטב, דלפקי הקמח ומשליכים את הבצק לתוך נחש ארוך בעובי של 1 1/2 עד 2 אינץ'.תן לבצק לנוח בזמן שאתה מכין את מילוי pelmeni.הכנת מילוי פלמני וגימור הפלמני
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כאשר הבצק הפלמני נח, משלבים את הבשרים הטחונים יחד עם בצל צהוב טחון דק ומניחים בצד.קמצוץ על בצק כפית אחת מן הנחש pelmeni, לשטח אותו לתוך מעגל לגלגל אותו דק מאוד – על 1/16th של אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים את כפית אחת מילוי pelmeni למרכז הבצק התגלגל, לקפל לשניים, אבטחת הקצוות של pelmeni יחד, כך שהוא לא להיפתח כאשר נתון לקשיחות של רותחים. תמשיכו לעבוד על הבצק של פלמני ותמלאו אותו עד ששניהם יהיו מותשים.להביא שני ליטרים של בשר תוצרת בית או מים מלוחים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה ולשחרר את פלמני הממולא ומאובטח לסיר לרתיחה, עובד בקבוצות של שישה עד שמונה pelmeni כדי לא להעמיס את הסיר.אפשר לפלמני להתבשל במלאי או במים מלוחים עד שהם עולים לפני השטח מרצונם, בערך שלוש עד ארבע דקות, ואז מוציאים אותם מהסיר ומניחים אותם בצד כשאתם ממשיכים לעבוד בקבוצות עד שבישלתם את כל הפלמני.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מגישים את הפלמני חם, מעוטר בשמנת חמוצה או קרם פרייצ ' ה, שמיר טרי חתוך ומתובל לפי הטעם עם קומץ של מלח ים לא מזוקק ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו