קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

כרובית חג המולד

כרובית חג המולד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו את כרובית חג המולד. מתאים ל-10 ומחירו $1 מנות.0 למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 8 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 157 קלוריות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם יש לכם חלב, פטריות, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 41% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל כרובית לחג המולד , עוגיות חג המולד סטולן - קלאסיקה של חג המולד שעבר שינוי , ועוגיות חג המולד: עוגיות חג המולד נורווגיות, סהרוני שימור שזיפים מתובלים בגזר ותפוז שוקולד .

הוראות

1
מניחים 1 אינץ' מים בסיר גדול; להוסיף כרובית. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 6-8 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מסננים ומייבשים.
3
בינתיים, בסיר גדול מטגנים פלפל ירוק ופטריות בחמאה במשך 2 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4
להוסיף קמח; מערבבים בהדרגה חלב. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מוסיפים פימיינטוס ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מניחים מחצית מכמות הכרובית בתבנית 2-Qt משומנת. צלחת אפייה; מעל חצי מהרוטב. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
8
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 25 דקות או עד שהוא מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
9
מפזרים פפריקה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים