קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות94
מגזין

כרוב ממולא שעועית אדומה ואורז

כרוב ממולא שעועית אדומה ואורז
כרוב ממולא שעועית אדומה ואורז יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 136 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . אם יש לך פלפל, עגבניות משומר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, כרוב ואורז, ו כרוב ממולא כבש מ ' השולחן הדרומי החדש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה שאינה מקל מעל חום בינוני גבוה. לרסס או לנגב אותו עם שמן זית, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח, ומבשלים, ערבוב קבוע, עד שהוא מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את הפלפל הירוק והסלרי ומבשלים, מוסיפים מעט מים אם הם מתחילים להתייבש, עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
מוציאים 3/4 מכוס הירקות מהמחבת ומערבבים אותם בקערה עם העגבניות הצלויות באש ומעט מלח ופלפל לפי הטעם. תניח בצד. למחבת, להוסיף את האורז, שעועית אדומה, תבלינים, ו 1/4 כוס שעועית בישול נוזלי או מרק ירקות. להפחית את החום נמוך מאוד לבשל במשך כ 10 דקות, ערבוב באופן קבוע והוספת נוזל נוסף אם זה מתחיל להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות צלויות אשעגבניות צלויות אש
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שעועית אדומהשעועית אדומה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הסר מהחום. בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה. לשטוף את העלים collard ולחתוך את רמת הגבעולים עם החלק התחתון של העלים. סובב אותם עם הגבעול הגס בצד של העלה למעלה, ומחזיק סכין חדה מאוד במקביל לעלה, לקצץ את החלק של הצלעות המרכזיות העבות. תיזהר לא לחתוך את העלים. אם העלים גדולים מאוד, אתה יכול פשוט לחתוך את החלק העבה ביותר של הצלעות המרכזיות. בשתי קבוצות של 6, מניחים את עלי הקולר לתוך המים הרותחים, דוחקים אותם בעדינות כדי לוודא שכל העלים שקועים. להרתיח במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הסר עם כפית מחוררת ולשטוף במים קרים. חזור עם עלים שנותרו. מחממים תנור ל 177°. כדי להרכיב, כפית חצי תערובת עגבניות לתוך החלק התחתון של תבשיל ארוך, משומן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים עלה כרוב מולך, בצד גזוז למעלה גזע קרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
9
מניחים על 2-3 כפות של תערובת האורז (2 עבור עלים קטנים, 3 עבור גדול יותר) כרבע הדרך מלמטה. מקפלים את הקצוות בצד מעל האמצע. מקפלים את החלק התחתון (קצה גזע) על המילוי, תוחב אותו מאחורי המילוי.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
10
להפשיל בחוזקה, ומניחים כל גליל לתוך צלחת התבשיל. כפית את תערובת העגבניות הנותרת על הלחמניות, ומכסה את צלחת האפייה בחוזקה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
11
אופים ב 350 במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מגישים חם.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Bully היל כרמים ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים