כרוב ניצנים מוקפץ עם תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים מוקפץ עם תפוחים. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בייקון, שאלוט, כרוב ניצנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: כרוב ניצנים מוקפץ ותפוחים, כרוב ניצנים מוקפץ ותפוחים, ו כרוב ניצנים מוקפץ עם תפוחים ובייקון.
הוראות
חותכים כרוב ניצנים לשניים, וחותכים לגזרים.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 3 כף. טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים.
תפוח מוקפץ, שאלוט ושום בטפטופים חמים על אש בינונית-גבוהה 3 דקות. מערבבים יין הבא 3 מרכיבים, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
להוסיף כרוב ניצנים; לטגן 8 עד 10 דקות או עד נבטים הם פריך במכרז. למעלה עם גבינת פרמזן מגולחת ובייקון מתפורר.