כרוב סיידר מטוגן עם בשר חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב סיידר מטוגן עם בשר חזיר. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם סיידר תפוחים מבעבע, שיני שום, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: כרוב מטוגן עם עגבניות, בייקון מטוגן, כרוב וריבת עגבניות, ו כרוב מטוגן ברוטב עגבניות בצל.
הוראות
בסיר גדול, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 6 דקות.
מוסיפים את אבקת צ ' ילה, קאיין ומבשלים רק עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הסוכר החום ומבשלים, ערבוב, עד מומס, על 1 דקה יותר.
מוסיפים את הקרס, ציר עוף, סיידר מבעבע ועלי דפנה. מתבלים קלות במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים עד הקרסוליים מכרזים, על 2 שעות.
הסר את הקרסוליים מן המרק ולתת להם להתקרר מעט. תרפרף את השומן מהמרק.
הסר את הבשר מן הקרס חזיר לחתוך אותו לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים את הכרוב בחבילות גדולות, ומאפשרים לירוקים לנבול לפני הוספת עוד. כאשר כל הירוקים נוספו, להחזיר את הבשר לסיר, לכסות ומבשלים עד כרוב הם מכרז, על 30 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לקערה גדולה. השליכו את עלי המפרץ והגשו.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הכרמים Bully Hill יבש Riesling עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים