כריך בשר חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 71 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 757 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, חרדל, בצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-10 דקות. נסו כריך בשר חזיר עם חרדל וחמאת תפוחים, כריך חזיר בזיגוג סיידר עם פסטו אגוז, ו Rippli (צלעות חלציים / חזיר מעושן מותן) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, להמיס את המלח והסוכר ב 8 כוסות מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את הפלפל השחור וסוחטים פנימה 2 לימונים חצויים. לטבול את החזיר במי מלח במשך 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
לימון
מלח
חזיר
4
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הסר את החזיר מן המלח להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
מלח
חזיר
6
מחממים מחבת גדולה ובטוחה לתנור (עדיף ברזל יצוק) על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
7
מוסיף את השמן וצורב בכל צד של ירך עד זהב, על 8 דקות בסך הכל-להמשיך להסתובב עד שזה זהב בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
8
מוסיפים את הבצל הפרוס למחבת לצד החזיר, ומערבבים כדי לצפות את הבצל בשומן.
מרכיבים שתצטרך
בצל
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את החזיר עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 140 עד 145 מעלות F, כ -30 דקות. אפילו לבישול, הקפד לבחוש את הבצל פעם או פעמיים במהלך הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
בצל
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
10
עבור הכריך לבנות: חמאה חצאי לחמנייה בייגלה ולחסום אותם עד חום זהוב. עם סכין חדה, פרוס את המותן לשבבים דקים.
מרכיבים שתצטרך
לחמנייה בייגלה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סכין
11
מורחים קצת חרדל על החצי התחתון של כל לחמניה, ואז למעלה עם קצת חזיר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
מורחים
חזיר
גלול
12
מפזרים את החזיר עם קצת מלח ולסחוט את חצאי הלימון הנותרים על גבי. למעלה עם בצל קלוי וכמה פלפלים פרזנו כבושים. תאכל בעמידה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פרזנו
בצל
לימון
חזיר
מלח
13
להביא את החומץ, 1/4 כוס מים, סוכר, מלח, עלה דפנה ושום לרתיחה בסיר קטן ומבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
חומץ
שום
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
יוצקים את הנוזל החם על הפלפלים בקערה או במיכל. מגניב לטמפרטורת החדר ומקרר.