קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

כריך ירך חזיר

כריך ירך חזיר
כריך בשר חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 71 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 757 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, חרדל, בצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-10 דקות. נסו כריך בשר חזיר עם חרדל וחמאת תפוחים, כריך חזיר בזיגוג סיידר עם פסטו אגוז, ו Rippli (צלעות חלציים / חזיר מעושן מותן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, להמיס את המלח והסוכר ב 8 כוסות מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את הפלפל השחור וסוחטים פנימה 2 לימונים חצויים. לטבול את החזיר במי מלח במשך 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
לימוןלימון
מלחמלח
חזירחזיר
4
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר את החזיר מן המלח להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
חזירחזיר
6
מחממים מחבת גדולה ובטוחה לתנור (עדיף ברזל יצוק) על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
7
מוסיף את השמן וצורב בכל צד של ירך עד זהב, על 8 דקות בסך הכל-להמשיך להסתובב עד שזה זהב בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
8
מוסיפים את הבצל הפרוס למחבת לצד החזיר, ומערבבים כדי לצפות את הבצל בשומן.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את החזיר עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 140 עד 145 מעלות F, כ -30 דקות. אפילו לבישול, הקפד לבחוש את הבצל פעם או פעמיים במהלך הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
10
עבור הכריך לבנות: חמאה חצאי לחמנייה בייגלה ולחסום אותם עד חום זהוב. עם סכין חדה, פרוס את המותן לשבבים דקים.
מרכיבים שתצטרך
לחמנייה בייגלהלחמנייה בייגלה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סכיןסכין
11
מורחים קצת חרדל על החצי התחתון של כל לחמניה, ואז למעלה עם קצת חזיר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
מורחיםמורחים
חזירחזיר
גלולגלול
12
מפזרים את החזיר עם קצת מלח ולסחוט את חצאי הלימון הנותרים על גבי. למעלה עם בצל קלוי וכמה פלפלים פרזנו כבושים. תאכל בעמידה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פרזנופלפל פרזנו
בצלבצל
לימוןלימון
חזירחזיר
מלחמלח
13
להביא את החומץ, 1/4 כוס מים, סוכר, מלח, עלה דפנה ושום לרתיחה בסיר קטן ומבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
חומץחומץ
שוםשום
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
14
יוצקים את הנוזל החם על הפלפלים בקערה או במיכל. מגניב לטמפרטורת החדר ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה