קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

כריך לוקוס מצופה קמח תירס אפוי עם רוטב טרטר

כריך לוקוס מצופה קמח תירס אפוי עם רוטב טרטר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך דקר מצופה קמח תירס אפוי עם רוטב טרטר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 432 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, מלח, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו כריך דקר בגריל עם רוטב טרטר צ'יפוטלה, כריכי דג מצופה בקמח תירס ברוטב טרטר מפרץ ישן, ו דג מצופה בקמח תירס ברוטב טרטר ירוק-עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להכין דקר, לשלב קמח תירס, מלח ופלפל אדום בצלחת רדודה, ערבוב היטב עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
דקרדקר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים חלב בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לטבול כל פילה בחלב; לדלות בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
5
מניחים דגים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד הדג נעשה, מפנה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
כדי להכין רוטב טרטר, לשלב מיונז ו 5 המרכיבים הבאים (מיונז דרך ווסטרשייר), ערבוב עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
רוטב טרטררוטב טרטר
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מורחים על 2 כפות רוטב טרטר על הצדדים לחתוך של כל לחמניה; מניחים פילה דג אחד על החצי התחתון של כל לחמניה. פילה העליון עם חצאי לחמניה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.