קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

כריך לוקוס מצופה קמח תירס אפוי עם רוטב טרטר

כריך לוקוס מצופה קמח תירס אפוי עם רוטב טרטר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך דקר מצופה קמח תירס אפוי עם רוטב טרטר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 432 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, מלח, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו כריך דקר בגריל עם רוטב טרטר צ'יפוטלה, כריכי דג מצופה בקמח תירס ברוטב טרטר מפרץ ישן, ו דג מצופה בקמח תירס ברוטב טרטר ירוק-עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין דקר, לשלב קמח תירס, מלח ופלפל אדום בצלחת רדודה, ערבוב היטב עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
דקרדקר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מניחים חלב בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לטבול כל פילה בחלב; לדלות בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
מניחים דגים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד הדג נעשה, מפנה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
כדי להכין רוטב טרטר, לשלב מיונז ו 5 המרכיבים הבאים (מיונז דרך ווסטרשייר), ערבוב עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
רוטב טרטררוטב טרטר
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מורחים על 2 כפות רוטב טרטר על הצדדים לחתוך של כל לחמניה; מניחים פילה דג אחד על החצי התחתון של כל לחמניה. פילה העליון עם חצאי לחמניה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.