קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

כריך עוף באפלו עם סלט גבינה כחולה

כריך עוף באפלו עם סלט גבינה כחולה
כריך עוף באפלו עם סלט גבינה כחולה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.64 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 53 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל של 838 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצה, רוטב חריף באפלו, רוטב חם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. הציון הזה די טוב. נסו המבורגרים של עוף באפלו עם סלט סלרי גבינה כחולה חריפה, כריך גבינה בגריל של מרי עם עוף באפלו פיקנטי, פלפל ג'ק וגבינה כחולה, ו המבורגרים באגף באפלו עם סלט גבינה כחולה + בגידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית מקציפים יחד את המיונז, הגבינה הכחולה המפוררת, השום, רוטב ווסטרשייר ומיץ הלימון עד להטמעה טובה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף תערובת סלט קול וזורק היטב. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
קציצות עוף צמחוניותקציצות עוף צמחוניות
4
בסיר עמוק או בסיר בעל תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן קנולה כדי להגיע באמצע דפנות הסיר, ל -350 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
שים רוטב באפלו בכלי רדוד והניח בצד. מתבלים את העוף בפפריקה מעושנת, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
רוטב באפלורוטב באפלו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
שים את הקמח, 2 כפות של פפריקה, 1 כף מלח 1 כף פלפל בצלחת רדודה. בצלחת רדודה אחרת מוסיפים את הביצה, החמאה והרוטב החם ומקציפים יחד. לחפור כל חתיכת עוף בתערובת חלב חמאה ולנער את כל עודף, ואז לזרות לתוך תערובת הקמח. מטגנים עד שהעוף מבושל, בערך 4 עד 6 דקות והטמפרטורה הפנימית רושמת 165 מעלות צלזיוס במדחום קריאה מיידי. טובלים את העוף המוגמר ברוטב באפלו ומניחים אותם על לחמניות המועדון. למעלה את העוף עם כמות ליברלית של סלט וליצור כריך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר