כריך פורטבלו בגריל עם פלפל אדום קלוי ומוצרלה
כריך פורטבלו בגריל עם פלפל אדום קלוי ו Mozzarellan הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לכם לחמניות קייזר, שמן זית, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו פורטבלו בגריל וכריך פלפל אדום קלוי עם פיסטוק פסטו, המבורגרים פורטובלו עם ממרח פלפל קלוי ומוצרלה מעושנת, ו פלפל אדום קלוי, ארוגולה, וכריך מוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
מניחים את הפלפל האדום על הגריל שחומם מראש, וגריל עד שהעור חרוך לחלוטין מכל הצדדים, 10 עד 15 דקות.
מניחים את הפלפל לתוך שקית נייר, לאטום את התיק, ולתת לפלפל להתקרר. כאשר מקורר, להסיר את העור החרוך, לחתוך את הפלפל לרבעים, ולהסיר את הזרעים. חותכים דק את הפלפל ומניחים בצד.
מערבבים מלח ופלפל לתוך שמן זית בקערה קטנה.
מברשת את הצד החלק של הפטריות עם שמן מתובל, גריל, צד משומן למטה, עד הפטריות להראות סימני גריל, על 3 דקות.
מברישים את צידי הזימים של הפטריות עם שמן זית מתובל יותר, הופכים את הפטריות, וגריל עד שהפטריות מתרככות ועסיסיות, כ -3 דקות נוספות. הניחו את הפטריות בצד והישארו חמות.
קל גריל את פרוסות הבצל עד מרכך קלות השחמה, על 2 דקות לכל צד.
מורחים את הלחמניות החוצה על הגריל כדי טוסט, על 1 דקה.
מערבבים את המיונז ואת השום הקלוי בקערה.
מורחים כל גליל עם מיונז שום, ולעשות כל כריך עם כובע פטריות 1, 1 גרם פרוס גבינת מוצרלה, 1 פרוסת עגבניות, 4 עלי בזיליקום, 1 פרוסת בצל צלוי, ו 1/4 פרוסות פלפל אדום קלוי. חזור על שאר הכריכים.