כרישה ואפונה מטוגנת
כרישה צלויה & אפונה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני יש 111 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם אפונה, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. ארטישוקים מטוגנים עם כרישה ואפונה מ ' הבישול הצמחוני החדש לכולם, כרישה מטוגנת, ו כרישה מטוגנת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
השליכו עלים חיצוניים, כהים וקשוחים מן הכרישה, ולאחר מכן חצוי כל אחד לאורכים 2 קצרים יותר ולשטוף תחת מים זורמים קרים.
יוצקים את מלאי העוף או הירקות לתוך מחבת גדולה, רחבה רדודה, ואז לפזר את השום ואת ספרי קורנית.
הנח את הכרישה במחבת, מנסה לא לצופף אותם, ואז עונה עם פלפל. כיסוי ומבשלים במשך 15 דקות עד כמעט מכרז. עצה באפונה, להחזיר לרתיחה ומבשלים עוד 5 דקות עד הירקות מבושל. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הכרישה, אפונה ושום למנה חמה, העונה עם פלפל נוסף, טפטוף על שמן זית ולסיים עם פיזור של עלי טימין.