קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

לבשל את הספר: חזיר צחיח

לבשל את הספר: חזיר צחיח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: חזיר כבול. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 760 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בשר חזיר צלי, עלי רוזמרין, שמן זית כתית נוספת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: חזיר אידיוט, לבשל את הספר: חזיר עם עירית, ו מבשלים את הספר: צלעות חזיר חנוקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
להניח את הבשר על משטח עבודה לקצץ את כל השומן ואת הממברנה. באמצעות פטיש בשר, קילו לעובי אפילו של 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
2
מערבבים את השום, רוזמרין, ו 6 כפות שמן זית בקערה קטנה. מתבלים את החזיר במלח ופלפל לפי הטעם, ומפיצים חצי מתערובת השום באופן שווה על פני השטח. הפוך את הבשר, מתבלים במלח ופלפל, ומכסים בתערובת השום הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מברשת צ 'אפה (חתיכה שטוחה של ברזל יצוק להגדיר על אש) או מרובע 12 אינץ' או מלבני שני מבער מלבני יצוק ברזל יצוק עם 1 כף שמן זית וחום על חום בינוני עד טיפת מים לרחוש על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבשר על פני השטח החמים ומבשלים עד שהוא משחימים היטב וקשוח בצד הראשון, על 10 דקות. בינתיים, לסדר את האפרסקים סביב הבשר, לחתוך את הצד למטה. מנקדים את החמאה סביב ובין האפרסקים ולתת להם לבשל עד חרוך יפה בצד לחתוך מעט מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מעבירים למגש, ומכסים כדי להתחמם.
6
כאשר הבשר משחימים היטב בצד הראשון, פונים ומבשלים בצד השני, מוסיפים כף נוספת של שמן זית במידת הצורך, במשך כ 7 דקות, או עד שנעשה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
להעביר את הבשר ללוח גילוף, אוהל רופף עם נייר, ולתת לנוח במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
חותכים את הבשר ומגישים את האפרסקים לצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'