קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

לבשל את הספר: יורה ביצים פיקנטי

לבשל את הספר: יורה ביצים פיקנטי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, וכל משקה 30? לבשל את הספר: יורה ביצים פיקנטי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1422 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 151 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, ביצים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: עגבניות מתובל ריבה, לבשל את הספר: סלט תירס פיקנטי, ו מבשלים את הספר: לחם וטעינת בצל עם ירקות חריפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הביצים בסיר; למלא במים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר את המחבת מהחום, לכסות ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מסננים את הביצים, ואז לצלול במי קרח להתקרר. פיל וחצי לאורך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מסדרים את חצי החלמון בצד על מגש. למעלה כל חצי בנדיבות עם מיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מפזרים את הביצים עם פלפלים ותיבול ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
וריאציה: יורה ביצים עם טרוטה מעושנת ורוטה: תחליף קרם פרש למיונז להשמיט את הפלפלים והתיבול. למעלה עם 1 גרם נפנף פורל מעושן, 2 כפות פורל או קוויאר סלמון, וערית טרייה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
קוויאר סלמוןקוויאר סלמון
עירית טרייהעירית טרייה
פורל מעושןפורל מעושן
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פורלפורל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מיונז שמן זית (עושה 1 3/4 כוסות): בקערה גדולה, לטאטא יחד את החומץ והמלח עד שהמלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
לטאטא את הביצה, חלמון ביצה, וחרדל עד בשילוב מלא.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
לטאטא כל הזמן במרץ, לאט מאוד לטפטף בשמנים עד התערובת היא מלאה emulsified ו מעובה. מתבלים עם פלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
פלפלים אדומים כבושים (עושה על 1 ליטר): להביא סיר קטן של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מוסיפים את כל jalapeños, serranos, ופלפל צ ' ילה האדום; לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
12
ניקוז.
13
מניחים את הפלפלים במיכל אטום קטן.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
14
יוצקים חומץ על הפלפלים כדי לכסות. לאטום את המיכל בחוזקה ומקרר במשך 3 ימים לפני חיתוך ושימוש. הפלפלים ישמרו במקרר לפחות 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1
מערבבים את המלח והפלפל ומאחסנים במיכל מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים