לבשל את הספר: מטוגן "אדום מבושל" כנפיים, בסגנון שנחאי
לבשל את הספר: מטוגן "אדום מבושל" כנפיים, בסגנון שנחאי עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 150 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פתיתי צ'ילה, כנפי עוף, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: ירקות מטוגנים בסגנון מרוקאי, לבשל את הספר: בוסטון התחת מבושל כמו חזיר, ו לבשל את הספר: הטוב ביותר אי פעם כנפיים אמריקאיות.
הוראות
חותכים את קצות הכנפיים ולשמור אותם להכנת מניות.
חותכים את הכנפיים במחצית דרך המפרק. בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים הנותרים.
מניחים מחבת עמוקה 12 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את תערובת היין האדום ומביאים לרתיחה.
תוסיף את כנפי העוף. מביאים לרתיחה נמוכה, לכסות, להפוך את החום לנמוך, ומבשלים עד הכנפיים להיות רך מאוד, על 30 דקות. מערבבים מדי פעם. זה יכול להיעשות 24 שעות לפני ההגשה.
כדי לשרת, להביא את הכנפיים ורוטב לרתיחה נמוכה. מבשלים עד שכמעט כל הרוטב מתאדה ויוצר זיגוג סביב הכנפיים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.