קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: עוגת אננס הפוכה

לבשל את הספר: עוגת אננס הפוכה
מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם vanillan extract, pan schmear, רום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Blackberry הפוך עוגה, מבשלים את הספר: עוגת מנגו הפוכה עם גלידת בזיליקום, ו לבשל את הספר: יוגורט עם אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם המשוט, לשלב את החמאה, דבש, רום, סוכר חום, וניל לנצח עד חלקה מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מורחים 1/3 כוס של schmear על החלק התחתון של מחבת אפיית סיליקון 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מפזרים מעט מלח. (ניתן להקפיא את שאר השמיר למשך עד 2 שבועות או עד 1 חודש; להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
חותכים את החלק העליון והתחתון מהאננס וחותכים את הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
6
חותכים את האננס לאורכו לרבעים, וחותכים את הליבה מכל קטע.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
7
חותכים כל חתיכה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. החל בהיקף המחבת, לעשות טבעת חופפת של פרוסות אננס עם הצד המעוגל כלפי חוץ. הפוך טבעת שנייה בתוך הראשון, חופפים את הפרוסות בכיוון ההפוך, עובד לכיוון מרכז המחבת. שמור כל אננס נוסף לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
לנפות את הקמח ואבקת אפייה יחד; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
9
שים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם ההנעה ומערבבים במהירות נמוכה כדי לשלב, ואז להכות על מהירות בינונית במשך כ 3 דקות, עד אור שמנת, עוצר כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
11
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים עד הראשון משולב לפני הוספת השני מגרד את הצדדים לפי הצורך. הכה בחלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
12
מוסיף את תערובת הקמח ב 3 קבוצות, מכות עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
13
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ופוזרים על האננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
אופים במשך 15 דקות. לסובב את המחבת אפילו בראונינג ואופים עוד 20 עד 25 דקות, עד בודק עוגה או שיפוד עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. לקרר את העוגה במחבת על מדף קירור במשך 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
הפעל סכין סביב הקצוות של העוגה, הפוך על מגש הגשה, ולהגיש חם. (שאריות עוגה ניתן לאחסן בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים