קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

לבשל את הספר: רוסטביף על עצמות מח

לבשל את הספר: רוסטביף על עצמות מח
אם יש לכם חמאה, עצמות מח, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו לבשל את הספר: הסעודה האחרונה של גורדון רמזי, רוסטביף ופודינג יורקשייר, לבשל את הספר: צלי קדרה מושלם, ו מבשלים את הספר: עוף צלוי בפורצ'טטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. לקשור את העין עגול עם חוט הקצב. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. במחבת צלייה גדולה מעל חום גבוה, מחממים את השמן עד שהוא כמעט מעשן. לצרוב את הצלי מכל הצדדים עד שיש לו קרום חום טוב, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מעבירים את הצלי לצלחת ומניחים בצד.
3
מוסיפים את הבצל והשום למחבת ומבשלים, ערבוב, עד השחמה, על 5 דקות. ליישב את העצמות בין הבצל והשום, מסדר אותם למדף.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
שים את הצלי על גבי העצמות והבצל, ואז לפזר את טפיחות חמאה על החלק העליון של הבשר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מוסיפים מלאי או יין לתחתית המחבת, מוודאים שהנוזל אינו מכסה את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים את מחבת הקלייה לתנור ומבשלים במשך 35 דקות, מבשלים כל 15 דקות בערך עם מיצי המחבת והמניה. הצלי נעשה כאשר מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הבשר רושם 49° עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את המחבת מהתנור ולתת לו לנוח במשך 5 עד 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הצלי יכול להיות מוגש חם או בטמפרטורת החדר.
9
מורחים את מח העצם מהעצמות על הלחם כדי ללוות את הארוחה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות