לבשל את הספר: תרד מוקרם קלאסי
לבשל את הספר: תרד מוקרם קלאסי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 323 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל, תרד, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מבשלים את הספר: תרד מוקרם, מבשלים את הספר: עוגיות סוכר קלאסיות, ו מבשלים את הספר: כנפי באפלו קלאסיות (מתכונים דומים).
הוראות
שים את החלב בסיר עם בצל, עלה דפנה, ופלפל שחור. מביאים לרתיחה, ואז להקטין את החום נמוך ומבשלים במשך עשר דקות עבור ארומטיקה לעשות את הדברים שלהם.
זרוק את גבעולי התרד הקשים ביותר, ואז לבשל את העלים במחבת lidded עם סרט של מים בתחתית. הם אמורים להיות עדינים בעוד דקה או שתיים, אולי פחות.
מסננים וקרים מתחת למים זורמים קרים, לסחוט ביסודיות אבל בעדינות כדי להסיר את רוב המים, ואז קוצצים דק.
ממיסים את החמאה בסיר לא-מקל כבד, מערבבים את הקמח, ומבשלים במשך כמה דקות, תוך ערבוב כך שהוא לא לשרוף.
לטאטא בחלב החם; אתה לא צריך את הארומטיקה, הם עשו את העבודה שלהם. כאשר הרוטב מתחיל להתעבות, להקטין את החום לרתיחה נמוכה ולתת לו בועה בעדינות במשך רבע שעה טובה. מדי פעם מערבבים, טיפול כדי לקבל ממש בפינות, ימנע את זה בוער.
מערבבים את השמנת ואת התרד קצוץ, ולאחר מכן לסיים עם מלח, פלפל, ו צורם בסדר של אגוז מוסקט.