קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

לבשל את הספר: Almejas con Chorizo

לבשל את הספר: Almejas con Chorizo
מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שום, שמן זית, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לבשל את הספר: Chorizo Carbonara, מבשלים את הספר: כרוב ירוק עם צ'ילי Poblano ו צ' וריסו, ו לבשל את הספר: PBJ.

הוראות

1
לשפשף את הצדפות מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2
לנקז ולייבש את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
3
חותכים את קישורי הנקניק לאורך ל 3 חתיכות ולאחר מכן לחתוך את חתיכות נקניק לרצועות על 1/2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
מחממים מחבת סאוט גדולה על חום בינוני גבוה, וכאשר חם, מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
5
מוסיפים את פרוסות הצ ' וריסו וצור במשך כ-3 דקות, או עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
6
מוסיפים את השום ומבשלים כ 2 דקות, או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
7
מוסיפים את הצדפות, היין והקורנית, מנערים את המחבת בזהירות ומכסים במכסה, בנייר אלומיניום או בצלחת ומבשלים 7 עד 8 דקות, או עד שהצדפות נפתחות. (להשליך כל לא לפתוח.) באמצעות מלקחיים או כף מחוררת, להסיר את הצדפות מהמחבת ולחלק באופן שווה בין 4 קערות רדודות או לשים בקערה אחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
8
להפוך את החום גבוה לבשל את הרוטב במשך 4 עד 5 דקות, או עד מופחת מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
9
יוצקים את הרוטב ואת פרוסות נקניק על הצדפות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות