לבשל את הספר: Almejas con Chorizo
מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שום, שמן זית, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לבשל את הספר: Chorizo Carbonara, מבשלים את הספר: כרוב ירוק עם צ'ילי Poblano ו צ' וריסו, ו לבשל את הספר: PBJ.
הוראות
לשפשף את הצדפות מתחת למים זורמים קרים.
חותכים את קישורי הנקניק לאורך ל 3 חתיכות ולאחר מכן לחתוך את חתיכות נקניק לרצועות על 1/2 אינץ ' רחב.
מחממים מחבת סאוט גדולה על חום בינוני גבוה, וכאשר חם, מוסיפים את שמן הזית.
מוסיפים את פרוסות הצ ' וריסו וצור במשך כ-3 דקות, או עד להשחמה יפה.
מוסיפים את השום ומבשלים כ 2 דקות, או עד השחמה.
מוסיפים את הצדפות, היין והקורנית, מנערים את המחבת בזהירות ומכסים במכסה, בנייר אלומיניום או בצלחת ומבשלים 7 עד 8 דקות, או עד שהצדפות נפתחות. (להשליך כל לא לפתוח.) באמצעות מלקחיים או כף מחוררת, להסיר את הצדפות מהמחבת ולחלק באופן שווה בין 4 קערות רדודות או לשים בקערה אחת גדולה.
להפוך את החום גבוה לבשל את הרוטב במשך 4 עד 5 דקות, או עד מופחת מעט מעובה.
יוצקים את הרוטב ואת פרוסות נקניק על הצדפות ומגישים.