קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות5
מגזין

לזניה ירקות צ'דר שמנת

לזניה ירקות צ'דר שמנת
לזניה ירקות צ'דר שמנת עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא את גבינת הקוטג'קנודסן, גבינת פרמזן, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לזניה ירקות שמנת, לזניה ירקות שמנת, ו סלט ירקות פריך עם אגסים ורוטב צ'דר שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים פטריות, גזר ושום; מבשלים ומערבבים 6 דקות. או עד שהגזר יהיה פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
5
מוסיפים קמח; מבשלים ומערבבים 2 דקות. מערבבים בהדרגה בחלב. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
6
הסר מהחום. מערבבים בתרד, 1 כוס צ ' דר ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
מערבבים גבינת קוטג ' ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
מניחים 3 אטריות לזניה בתחתית צלחת אפייה 13x9 אינץ 'מרוסס עם ספריי בישול; למעלה עם שכבות של חצי תערובת גבינת קוטג' 2 כוסות תערובת ירקות. מכסים עם 3 אטריות, נשאר תערובת גבינת קוטג ' ו 2 כוסות של תערובת הירקות הנותרים. למעלה עם שאריות אטריות ותערובת ירקות; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
אופים 35 עד 40 דקות. או עד מחומם דרך. למעלה עם צ ' דר הנותרים; אופים, חשוף, 5 דקות. או עד שנמס.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בואו לעמוד 10 דקות. לפני חיתוך לשרת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו