לזניה עם ירקות בסתיו, Gruyère, ו מרווה בשמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, בצל, כובעי פטריות פורטובלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. נסו לזניה בקר ובשאמל, לזניה עם פטריות, עגבניות ורוטב בשמל, ו Savory ימי ראשון: לזניה בולונז עם רוטב בשמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להכין בשמל, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
3
מניחים קמח בתנור הולנדי, ובהדרגה מוסיפים חלב, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להוסיף 1/2 בצל כוס, מרווה, שאלוט, 1/2 כפית מלח, עלה דפנה. מביאים את התערובת לרתיחה; מבשלים 1 דקה או עד עבה. מסננים את בשמל דרך מסננת מעל קערה, ומשליכים מוצקים. הניחו את השמל בצד.