לזניה פטריות בר עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, פרמזן, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 56 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. וזה מצוין. מתכונים דומים: לזניה פטריות בר, לזניה פטריות בר, ו לזניה פטריות בר עם פרמזן.
הוראות
1
בסיר קטן להביא מים לרתיחה ולהסיר מחבת מחום. מערבבים פורצ ' יני. להשרות פורצ ' יני 20 דקות. הרם את פורצ ' יני, לסחוט החוצה נוזל עודף, ומילואים השריית נוזל. במסננת לשטוף פורצ ' יני כדי להסיר כל חצץ יבש טפיחה. קוצצים פורצ ' יני ולהעביר לקערה גדולה. מבשלים שמורות השריית נוזל עד מופחת על 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לקערה עם פורצ ' יני.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
רבע פטריות לבנות, דופק מעבד מזון ב 3 קבוצות עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
חותכים קישואים לקוביות 1/4 אינץ'. קוצצים בצל ושום בשר טחון. בחום מחבת כבד 12 אינץ ' 1 כף חמאה מעל חום מתון עד קצף שוכך ומבשלים שליש פטריות לבנות עם 2 כפות שרי, ערבוב, עד פטריות נוזליות לתת את התאדה והם מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים תערובת פטריות לפורצ ' יני. מבשלים את שאר הפטריות ב-2 קבוצות חמאה עם שרי שנשאר באותו אופן ומוסיפים לתערובת פורצ ' יני. במחבת לבשל קישואים ב 1 כף חמאה עד רך ומערבבים לתוך תערובת פורצ ' יני. במחבת לבשל בצל ב הנותרים כף חמאה, ערבוב, עד מתרכך. מערבבים שום, טימין, מלח, פלפל ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות. מערבבים בצל לתוך תערובת פטריות עד בשילוב. מילוי עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
בסיר 3 ליטר כבד להמיס חמאה על חום נמוך בינוני לטאטא בקמח. מבשלים רביכה, מקציפים, 3 דקות ומקציפים בחלב. מביאים רוטב לרתיחה, מקציפים כל הזמן, ומבשלים, מקציפים מדי פעם, 3 דקות. מערבבים בפרמזן, חרדל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבנים
2
הסר מחבת מחום לכסות את פני השטח של רוטב עם נייר שעווה. הרוטב עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא רוטב לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מחממים תנור ל 191°. וחמאה צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' (3 ליטר).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מורחים 1 1/4 כוסות רוטב בתבנית אפייה ומכסים עם 3 גיליונות פסטה, מוודאים שהם לא נוגעים זה בזה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
מורחים שליש מילוי על יריעות פסטה בצלחת ומעלה עם 3 יריעות פסטה נוספות, לוחצים בעדינות על שכבות כדי להסיר כיסי אוויר. גיליונות פסטה העליון עם מוצרלה שליש. המשך שכבות באותו אופן עם רוטב, יריעות פסטה, מילוי, ומוצרלה, מסתיים עם מוצרלה (צלחת יהיה מלא שפה).
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מורחים את הרוטב שנותר על גבי ומפזרים פרמזן. על גיליון אפייה גדול מרופד רדיד לאפות לזניה באמצע התנור עד מבעבע וזהב, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
תן לזניה לעמוד 20 דקות. לזניה עשויה להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לזניה לטמפרטורת החדר לחמם לפני ההגשה.