קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

לזניה פטריות

לזניה פטריות
לזניה פטריות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1089 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חלב, שמן זית, פטריות פורטובלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 1 שעה. מתכונים דומים: לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), לזניה פטריות, ו לזניה פטריות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191° ומביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. כאשר המים רותחים, מוסיפים את האטריות ומבשלים על פי הכיוונים על האריזה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מסננים במסננת, ולאחר מכן לזרוק עם שמן זית כדי למנוע את האטריות להידבק זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
יוצקים את החלב לסיר בינוני ומוסיפים את השום הטחון. הפעל חום בינוני ולהביא לרתיחה. בסיר שני, להמיס 1/2 כוס (1 מקל) של חמאה על חום בינוני, ולאחר מכן לטאטא בקמח. הפעל חום נמוך, לבשל, לטאטא כל הזמן, לרגע אחד. בעוד ממשיכים לטאטא, לאט לשפוך את החלב. כאשר כל זה כבר הוסיף ואת התערובת חלקה, להוסיף 1/2 כפית מלח, פלפל שחור, ואת מוסקט. הפעל חום עד בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד עבה, שלוש עד חמש דקות. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4
במחבת גדולה המוגדרת על אש בינונית, מוסיפים שתי כפות שמן זית ושתי כפות חמאה. לזרוק כמחצית הפטריות, העונה עם מלח, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות שחררו קצת נוזל והם מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
הסר את הפטריות האלה ולהניח בצד. אם יש צורך בשומן נוסף, מוסיפים כף נוספת של זית וחמאה ומבשלים את שאר הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
6
באמצעות כפית גדולה, להפיץ חלק מהרוטב בתחתית 8 על ידי צלחת אפייה 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
7
מוסיפים שכבה אחת של האטריות לזניה, כמה כפיות של הרוטב, 1/3 של הפטריות, ו 1/4 כוס של פרמזן מגורר. חזור על התהליך עוד פעמיים. לבסוף, מוסיפים שכבה של רוטב על גבי עם פרמזן מגוררת 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
8
מניחים צלחת אפייה בתנור ומבשלים עד העליון הוא השחמה והרוטב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
9
תן לנוח כמה דקות לפני החפירה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.