לזניה פטריות
לזניה פטריות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1089 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חלב, שמן זית, פטריות פורטובלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 1 שעה. מתכונים דומים: לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), לזניה פטריות, ו לזניה פטריות.
הוראות
מחממים את התנור ל 191° ומביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. כאשר המים רותחים, מוסיפים את האטריות ומבשלים על פי הכיוונים על האריזה.
מסננים במסננת, ולאחר מכן לזרוק עם שמן זית כדי למנוע את האטריות להידבק זה לזה.
יוצקים את החלב לסיר בינוני ומוסיפים את השום הטחון. הפעל חום בינוני ולהביא לרתיחה. בסיר שני, להמיס 1/2 כוס (1 מקל) של חמאה על חום בינוני, ולאחר מכן לטאטא בקמח. הפעל חום נמוך, לבשל, לטאטא כל הזמן, לרגע אחד. בעוד ממשיכים לטאטא, לאט לשפוך את החלב. כאשר כל זה כבר הוסיף ואת התערובת חלקה, להוסיף 1/2 כפית מלח, פלפל שחור, ואת מוסקט. הפעל חום עד בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד עבה, שלוש עד חמש דקות. כבה את החימום.
במחבת גדולה המוגדרת על אש בינונית, מוסיפים שתי כפות שמן זית ושתי כפות חמאה. לזרוק כמחצית הפטריות, העונה עם מלח, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות שחררו קצת נוזל והם מתחילים חום.
הסר את הפטריות האלה ולהניח בצד. אם יש צורך בשומן נוסף, מוסיפים כף נוספת של זית וחמאה ומבשלים את שאר הפטריות.
באמצעות כפית גדולה, להפיץ חלק מהרוטב בתחתית 8 על ידי צלחת אפייה 12 אינץ'.
מוסיפים שכבה אחת של האטריות לזניה, כמה כפיות של הרוטב, 1/3 של הפטריות, ו 1/4 כוס של פרמזן מגורר. חזור על התהליך עוד פעמיים. לבסוף, מוסיפים שכבה של רוטב על גבי עם פרמזן מגוררת 1/4 כוס.
מניחים צלחת אפייה בתנור ומבשלים עד העליון הוא השחמה והרוטב מבעבע.
תן לנוח כמה דקות לפני החפירה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.