לחם דלורית מתובל סתיו
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. . אם יש לך מלח, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דלורית סתיו עם פום-פקאן Streusel, דלורית סתיו פריטטה בייקון, ו סלט סתיו שכבות עם דלורית וקינואה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז שני מחבתות כיכר 9x5 אינץ'.
מקציפים סוכר וקיצור יחד בקערה עד רכות. מערבבים דלורית, ביצים ומים לתערובת סוכר.
מערבבים קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, קינמון וציפורן בקערה אחרת; מערבבים לתוך תערובת סוכר.
מוסיפים אגוזים וצימוקים; מערבבים עד הבלילה הוא פשוט מעורבב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות כיכר מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה. מגניב המחבתות במשך 15 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.