לחם הסודה האירי של אמא
לחם הסודה האירי של אמא יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 463 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם ביצה, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 38%. מתכונים דומים: תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
משמנים צלחת פאי בעומק 9 אינץ'.
כפית 1 כף של חלב החמאה לתוך קערה קטנה; מניחים את שארית 1 כוס חלב לחמאה לתוך קערה נפרדת.
מערבבים צימוקים זהובים לתוך כמות גדולה יותר של חלב חמאה ולאפשר לצימוקים להשרות בזמן שאתה להשלים את השלבים הנותרים.
כף 1 כף של חמאה מומסת לתוך קערה קטנה עם כף של חלב חמאה; מערבבים לשלב ולהניח בצד. הניחו בצד את שאר החמאה המומסת.
לטאטא יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה.
הפוך באר במרכז החומרים היבשים, יוצקים חמאה שמורה, ומערבבים עד התערובת דומה פירורים גסים.
מערבבים את הביצה לתוך תערובת הקמח עד משולב היטב.
מערבבים את הצימוקים הספוגים עם חלב חמאה לבצק ומעצבים בצק לכדור.
מניחים את כדור הבצק לתוך צלחת פשטידה מוכנה בצק קלות ללטף למטה כך העליון הוא מעט כיפה.
השתמש בסכין חדה לחתוך שני קווים חוצים דרך מרכז הכיכר על 1/4 אינץ ' עמוק.
מברשת ביסודיות תערובת חלב חמאה וחמאה על כיכר, מקבל את התערובת לתוך הסדקים.
אופים בתנור שחומם מראש עד כיכר חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 55 דקות עד 1 שעה.