קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם התירס של אנדרו

לחם התירס של אנדרו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל לחם תירס של אנדרו. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 291 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם יש לך סוכר, מיונז, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: פשטידת העוף של אנדרו כרמליני, הגרנולה פרפה של אנדרו, ו העוף המטוגן של אנדרו כרמליני.

הוראות

1
מברשת 10 אינץ ' מחבת ברזל יצוק עם שמן, וחום בתנור 425 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מערבבים יחד קמח תירס והבא 3 מרכיבים בקערת ערבוב גדולה. מערבבים בחמאה, ביצים ומיונז, ערבוב רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
יוצקים את הבלילה למחבת חמה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים ב 425 במשך 18 עד 20 דקות או עד חום זהוב לחם תירס מתרחק הצדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מתלה תיל, מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.