לחם חום קולוניאלי
לחם חום קולוניאלי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הלחם שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 306 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר חום, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: טוסט צרפתי ממולא קולוניאלי מבית פנקייק קולוניאלי, לחם שיבולת שועל קולוניאלי, ו לחם שמרים קולוניאלי.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את קמח החיטה המלא, קמח רב תכליתי, סוכר חום, סודה לשתייה ומלח.
יוצקים חלב חמאה, ומערבבים עד שכל התערובת היבשה נספגת. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות כיכר מוכן.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד סכין מוכנס לתוך הכתר של כיכר יוצא נקי.
מגישים חמים. אחסן שאריות לחם עטופות בניילון נצמד במקרר. זה מחמם היטב.