לחם מבושל: Pancotto
לחם מבושל: Pancotto הוא טבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי נענע, pepperocini, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה די טוב. נסו פודינג לחם מבושל לאט, מרק לחם טוסקני מבושל פעמיים, ו פודינג לחם חורף מבושל איטי עם אגסים יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מרק גדול, מחממים את 1/4 כוס שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים את השום, שומר, צ ' ילי שלם ודומדמניות ומבשלים עד חום זהוב רך וקל, על 8 עד 10 דקות.
מוסיף את הפטרוזיליה, עגבניות וצנוברים קלויים, ערבוב לשלב. מבשלים את תערובת העגבניות במשך כ 25 עד 30 דקות.
מוסיף את המים החמים, מלח ופלפל, לפי הטעם, ערבוב לשלב. מביאים את מניית העגבניות לרתיחה ומוסיפים את חתיכות הלחם. אפשר את המניה לבשל 1 דקה יותר כך הלחם יש הזדמנות לחמם ולעבות את המניה לפני הסרת מהחום. מערבבים את עלי המנטה ואת שברי שומר ומתבלים כל קערה בודדת של pancotto עם טפטוף של שמן זית כתית אקסטרה.
טפטוף עם שמן זית כתית מעולה ומקשטים עם שברי שומר ופפרוצ ' יני.