לחם מהיר לסחרור קינמון
לחם קינמון מהיר הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 16 מנות. מנה אחת מכילה 182 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 12 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, חמאה, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כארוחת בוקר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. נסו פשוט מדהים לחם חיטה סחרור קינמון , בייגל סחרור קינמון עם גבינת שמנת אגוזי דבש ולחם מהיר קינמון מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, 1 כוס סוכר, סודה לשתייה ומלח.
מערבבים חלב חמאה, ביצה ושמן; מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. בקערה קטנה מערבבים קינמון ושארית הסוכר.
משמנים רק את החלק התחתון של 9 אינץ'. x 5 אינץ'. תבנית לחם.
יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית; מפזרים מחצית מכמות הקינמון-סוכר. מורחים בזהירות בשארית הבלילה ומפזרים את יתרת הקינמון-סוכר; לחתוך את הבלילה עם סכין לסחרור.
אופים ב-350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
שלבו סוכר קונדיטורים ומספיק חלב כדי להגיע לעקביות הרצויה; לטפטף על הכיכר.