קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם מלון עם זיגוג פרלין

לחם מלון עם זיגוג פרלין
לחם מלון עם זיגוג פרלין הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ללחם הזה יש 500 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לכם תמצית vanillan, ביצים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: ברוסקטה קנטלופ עם בלסמי של זיגוג מודנה, לחם פרלין תפוחים, ו פודינג לחם פרליין.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מעט גריז וקמח שני 9x5 מחבתות כיכר אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, להכות יחד ביצים, ירקות, סוכר, וניל ומלון. בקערה נפרדת, לנפות יחד קמח, מלח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון וג ' ינג ' ר. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת מלון; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
מלוןמלון
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, עד שקיסם מוכנס למרכז כיכר יוצא נקי. בינתיים, לשלב מרגרינה וסוכר חום. מיקרוגל במשך 3 דקות, ערבוב במרווחים של 1 דקות; לערבב פקאן.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
יוצקים רוטב על לחם חם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
בואו מגניב במשך 1 שעה לפני ההגשה.