לחם פיצה של סבא יכול להיות בדיוק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. תמורת 5 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 91 קלוריות , 2 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . אם יש לכם שמן זית, קמח, מלח ופלפל גרוס גס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אפשר להכין אותו. זה עובד היטב כמזנון מאוד ידידותי לתקציב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 41% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגיות סבא , חומוס פיצה צ'יזית מרגריטה עם לחם פיצה פסטו בגריל , והפנקייק המיוחד של סבא .
הוראות
1
בקערה גדולה, ממיסים את השמרים ב-1/2 כוס מים חמימים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הוסף סוכר; לתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים 4 כפיות שמן, מלח, מים שנותרו ו-2 כוסות קמח. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
4
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מנקבים בצק למטה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוף
7
צחצח 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה עם 1 כף שמן. מהדקים בצק לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
מברישים בשמן שנותר ומפזרים מלח ופלפל. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-
9
אופים ב-375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להשחמה קלה.