קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול

לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול
לחם שטוח בגריל עם תפוחי אדמה, Chèvre, ועשבי תיבול יכול להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לכם גבינת מוצרלה חלב מלא, פלפל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: בצל ירוק בגריל וסלט בטטה עם Chèvre חם, כופתאות ריקוטה עם Chèvre & Herbs, ו פלחי תפוחי אדמה בגריל עם עשבי תיבול טריים וחמאה.

הוראות

1
לטאטא את המים והסוכר יחד בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק ומפזרים את השמרים על גבי. להפריש עד בועות התערובת, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיף את הקמח, מלח, שמן זית נמדד ומערבבים במהירות נמוכה עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד ונראה שאגי, על 2 דקות.הגדל את המהירות למדיום והמשיך לערבב עד שהבצק אלסטי וחלק, כ -10 דקות. בינתיים, מעיל קערה גדולה ערבוב עם שמן ומניח אותו בצד.כאשר הבצק מוכן, ליצור אותו לכדור, למקם אותו בקערה משומנת, ולהפוך אותו מעיל בשמן. מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערת ערבובקערת ערבוב
1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני מלא במים מלוחים בנדיבות ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תפוחי האדמה מבושלים רק דרך, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים את תפוחי האדמה ולתת להם להתקרר מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
3
חותכים אותם לתוך 1/8 אינץ סיבובים ומניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים 1 כף של השמן הנמדד (מניחים את הכפית הנותרת בצד), מתבלים במלח ופלפל, וזורקים בעדינות למעיל; מניחים בצד.לאחר שהבצק עלה, מחממים חצי מגריל גז או פחם לגובה (כ-450°F עד 288°) והחצי השני עד נמוך (כ-250°f עד300). אבק קל גיליון אפייה 18 על 13 אינץ ' עם קמח.אגרוף הבצק למטה ולהפוך אותו על תבנית אפייה מוכן. שימוש בידיים שלך, למתוח ולעצב אותו לתוך מלבן 16-by-12 אינץ מחוספס.לשפשף את הסורגים גריל בנדיבות עם מגבת טבול בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגרוףאגרוף
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
גרילגריל
5
מברישים את החלק העליון של הבצק בשמן, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים אותו בצד השמן בצד החם של הגריל. כיסוי וגריל ללא הפרעה עד שהבצק מנופח וסימני גריל הופיעו בתחתית, כ -2 עד 3 דקות.הפוך את הבצק עם מרית או מלקחיים ולהעביר אותו למחצית הקרירה של הגריל. מפזרים באופן שווה על המוצרלה. מסדרים את תפוחי האדמה המנוסים מעל המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מוצרלהמוצרלה
תפוח אדמהתפוח אדמה
קריר יותרקריר יותר
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
6
מפזרים את הציוד באופן שווה על תפוחי האדמה.כיסוי וגריל, סיבוב לחם הפנים במידת הצורך כדי למנוע כל כתמים חמים, עד התחתון הוא חרוך קלות והגבינה נמסה, על 5 עד 8 דקות. בינתיים, מניחים את עשבי תיבול פתיתי פלפל אדום בקערה גדולה, טפטוף עם 1 כפית הנותרים של שמן נמדד, העונה עם מלח ופלפל, ולזרוק לשלב; להפריש.כאשר לחם הפנים נעשה, להעביר אותו קרש חיתוך ומפזרים את סלט עשבי תיבול באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
לחם שטוחלחם שטוח
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
עשבי תיבולעשבי תיבול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
גרילגריל
קערהקערה
7
חותכים לפרוסות ומגישים.