לחם שמרים טרי
לחם שמרים טריים הוא טבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 1394 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח לחם, מים, עוגות שמרים דחוסים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -20 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו מתוק הוואי מנגו שמרים לחם (מכונת לחם), אפיית לחם: לחם שמרים תירס מתוק, ו צלחת דרומית מקבלת גלילי שמרים טריים, מוכנים מהמקפיא שלך בכל עת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה ממיסים שמרים במים חמים.
בקערה גדולה מאוד שלבו מים חמים, סוכר לבן, מלח וקיצור. מערבבים להמסת קיצור; תן להתקרר לפושר.
מוסיפים את תערובת השמרים ו -6 כוסות קמח; מקציפים היטב. מערבבים פנימה את יתרת הקמח, 1 כוס בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. כשהבצק נמשך זה לזה, הופכים אותו על משטח מקומח קלות ולשים עד שהוא חלק ואלסטי, כ -15 דקות.
משמנים קלות שתי קערות גדולות מחלקים את הבצק לשניים ומניחים כל חצי בקערה; פונים לציפוי בשמן. מכסים במטלית לחה ומניחים במקום חמים עד להכפלת נפח, בערך 1 שעה.
מוציאים בצק, יוצרים סיבובים ומניחים לתפוח שוב עד להכפלה, כ-30 דקות.
מוציאים את הבצק והופכים אותו על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשש חתיכות שוות ויוצרים כיכרות.
מניחים את הכיכרות לשש מחבתות כיכר משומנות קלות בגודל 9 על 5 אינץ'. מכסים את הכיכרות ומניחים לתפוח עד להכפלת נפחם, כ-40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
אופים בתנור שחומם מראש למשך 35 עד 40 דקות, עד שהכיכרות חומות זהובות והתחתיות נשמעות חלולות כאשר מקישים עליהן.