לחם תירס מרווה ובצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל מרווה ובצל לחם תירס. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, תערובת תיבול ירקות, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם תירס מרווה דלעת, מלית מרווה ולחם תירס, ו רוטב לחם תירס מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת ברזל יצוק מתובל היטב 8 " בתנור חם 10 דקות.
הוסף 1/4 כוס חמאה למחבת, וחום 5 דקות נוספות.
שלב הנותרים 1/4 כוס חמאה, תערובת קמח תירס, הבא 4 מרכיבים, ערבוב היטב עם חוט להקציף; בואו לעמוד 2 דקות.
מסדרים בצל ועלים מרווה בתחתית מחבת חמה; יוצקים את הבלילה לאט על בצל ומרווה.
אופים ב 425 במשך 35 עד 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. הפוך מחבת מעל צלחת הגשה כדי להסיר לחם.
חותכים לחם לתוך פלחי לשרת.
* אתה יכול להחליף 1 כוס בצל קצוץ, פלפל ירוק קצוץ, ופלפל אדום מתוק קצוץ מעורבב יחד לתערובת תיבול קפוא.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.