לחם תירס פלפל אדום
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי קל, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וצלצלי שאלוט; מטגנים 5 דקות או עד למכרז. מגניב ולהניח בצד.
מערבבים את קמח התירס ואת 5 המרכיבים הבאים בקערה. תניח בצד.
לטאטא יחד 1/2 כוס חמאה, חלב חמאה, וביצים בקערה נפרדת. מערבבים בתערובת בצל, גבינה ופלפל קלוי.
להוסיף תערובת גבינה לתערובת קמח תירס, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם לחות.
יוצקים למחבת 13 - x 9 אינץ משומן.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בריון היל כרמים ריזלינג יבש. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים