קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

לחם תירס קישואים במחבת

לחם תירס קישואים במחבת
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו-אובו לאוסף שלכם, לחם תירס במחבת עם קישואים עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. תמורת 53 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -9 גרם חלבון , 8 גרם שומן , וסך הכל 245 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-6 מנות. למתכון זה מ-Allrecipes יש מעריץ אחד. אם יש לכם קמח תופח, מלח, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. לא הרבה אנשים ממש אהבו את המנה הדרומית הזו. מההכנה ועד להצלחת, המתכון הזה אורך כשעה . עם ציון כפית של 36% , המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: את "איך להכין לחם תירס במחבת" , "אורזו במחבת עם קישואים, תירס, פטה ונענע" , ו"מילוי לחם תירס בחלב חמאה ומרווה" .

הוראות

1
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס (375 מעלות פרנהייט). משמנים מחבת ברזל יצוק.
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
ערבבו יחד את קמח התירס, הקמח, הסוכר והמלח בקערה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
בקערה נפרדת, טורפים יחד את הביצים והשמן. מוסיפים את גבינת הקוטג', הבצל והקישואים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
קישואים מוקפצים קלותקישואים מוקפצים קלות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
צרו גומה בתוך החומרים היבשים ויוצקים פנימה בהדרגה את החומרים הרטובים.
5
מערבבים רק עד לאיחוד.
6
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
אופים עד להשחמה קלה וקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, 35 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי