קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

לחמניות שמרים של סבתא

לחמניות שמרים של סבתא
לחמניות שמרים של סבתא היא טבעוני ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 147 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מים חמים, קמח לא מולבן, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 30 דקות. עם כפית ציון 42%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: לחמניות שמרים, לחמניות שמרים דבש, ו אין לחמניות קינמון שמרים.

הוראות

1
ממיסים 1 כף סוכר למים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים את השמרים על המים; נותנים לעמוד 5 דקות עד שהשמרים מתרככים ומתחילים ליצור קצף קרמי. בינתיים מקציפים בקערה את הקמח, את יתרת הסוכר והמלח. לאחר שהשמרים הקציפו, מערבבים את השומן המומס לשמרים, ואז מערבבים את תערובת השמרים לקמח עד שנוצר בצק דביק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שומן חזירשומן חזיר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ -10 דקות. יתכן שתצטרך להוסיף קמח נוסף כדי שהבצק לא יידבק. לאחר האלסטיות מכסים את הבצק בקערת הערבוב ומניחים לנוח 15 דקות. משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בשומן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
חותכים את הבצק לשלושה חלקים שווים, ואז חותכים כל חלק ל -8 חלקים. טופס לתוך כדורים ומניחים לתוך תבנית אפייה מוכן 6 שורות של
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מכסים בבד בהיר ומניחים לתפוח במקום חמים (80 עד 95 מעלות צלזיוס (27 עד 35 מעלות צלזיוס)) עד להכפלת הנפח, כ-45 דקות.
6
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות הלחמניות הם חום זהוב ואת תחתית נשמע חלול כאשר טפח, על 1 שעה. אפשר להתקרר לפחות 10 דקות לפני האכילה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®