לחמניות תפוחי אדמה עם מלח קימל יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, חלב, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחמניות תפוחי אדמה עם מלח קימל, בשר בקר טחון לא-potpies עם קראווי-מלח קרום, ו לחמניות שיפון קאראווי.
הוראות
1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר קטןמים פודים לכסות על ידי 1". מביאים לרתיחה;להפחית את החום בינוני ומבשל untilpotato הוא רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
ניקוז,הזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי קטןקערה בטוחה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בינתיים, להמיס 4 כפות חמאה באחרסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים חלב; מערבבים עד חם, על 1 דקה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
5
מעבירים תפוח אדמה מבושל לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחית עם מזלג, ולאחר מכן מערבבים בתערובת חלב,1 כף סוכר, ו 1/2 כפית מלח (תערובת יהיה גושי אור).
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
לחמם מחדש תפוחי אדמה בישול נוזלי inmicrowave (או לתת מגניב) עד רושמים מיד reedthermometer 41°-110°F. מערבבים הנותרים 1 כף סוכר, 1 כפית מלח,ושמרים; בואו לעמוד עד קצף, about10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
להוסיף תערובת שמרים potatomixture ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
9
מוסיפים 3 1/4 כוסות קפה עם כף עץ ומערבבים עד הבצק asticky צורות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
10
להפוך את הבצק על משטח משורייןולבש, לאבק את פני השטח, בצק, ואת הידיים שלך לעתים קרובות עם הנותרים 1/2 כוס קמח כדי לשמור על הבצק מלהידבק, עד הבצק חלק, אלסטי, מעט דביק, 7-8minutes. טופס לתוך כדור ולהעביר לקערה מרוחה בחמאה. פנה לבצק המעיל עםבאטר ומכסה את הקערה בניילון נצמד.