לימון-פטל קרם ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לימונים-פטל קרם ברים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 126 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אם יש לכם עוגות לימון, ביצים, שימורי פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו לימון-פטל קרם ברים, ברי Streusel אוכמניות (ופטל) עם מילוי לימון שמנת, ו ברים פטל לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 177° (325f למחבת כהה או nonstick). גריז תחתון רק של מחבת 15x10x1 אינץ'.
בקערה גדולה, לערבב עוגה, חמאה וביצים עם כפית עד מעורבב היטב. עם אצבעות מקורנות, לחץ באופן שווה במחבת.
אופים 14 עד 18 דקות או עד חום זהוב בהיר וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות.
מורחים באופן שווה עם שימורים. מגניב 30 דקות.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת וחלב עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה; להפריש.
בסיר 1 ליטר, להמס שוקולד לבן על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שוקולד לבן חם נמס לתערובת גבינת שמנת; מכים במהירות בינונית עד שמנת (תערובת עשויה להיראות מעט מקושקשת). בזהירות להפיץ על שימורים. מקררים על 1 שעה או עד סט.
מפזרים אבקת סוכר מעל. עבור ברים, לחתוך 8 שורות על ידי 6 שורות. חנות מכוסה במקרר.