לימון-שום רוטב חמאה עבור מאכלי ים
לימון שום רוטב חמאה . אתה מקבל רוטב שמגיש 6. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 22 אוהדים. אם יש לכם מיץ צדפות, מיץ לימון, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: לימון-שום רוטב חמאה עבור מאכלי ים, לימון-שום רוטב חמאה עבור מאכלי ים, ו רוטב חמאת לימון שמנת עבור דגים ופירות ים.
הוראות
מבשלים ולהפחית את הנוזלים, עם שום, שאלוט, עלה דפנה:
במקום ששת המרכיבים הראשונים (מיץ צדפות, שרי, חלב מלא, שום, שאלוט, עלה דפנה) בסיר קטן.
חום על חום גבוה בינוני ולתת להתבשל עד הנוזלים מופחתים על ידי כמחצית.
הפוך רו: בסיר נפרד (מינימום 1-qt) להכין את רו.
מחממים כף אחת של חמאה בסיר על חום בינוני עד שהוא מקציף.
מפזרים את הקמח, ערבוב כמה דקות עם מקציף מתכת עד מעורב היטב (שזוף, אבל לא השחמה).
לאט להוסיף תערובת נוזלית roux: לאט להוסיף את התערובת המופחתת לרובה, ערבוב במהירות לשלב. כאשר אתה מוסיף לראשונה חלק מהתערובת, הנתב יהיה בועה למעלה. רק לשמור על הוספת התערובת ולהמשיך לטאטא לשלב.
לאט לשלב חמאה, 2 כפות בכל פעם: להנמיך את החום נמוך.
הסר את עלה המפרץ. לאט לטאטא את החמאה, 2 כפות בכל פעם.
בואו כפות החמאה להתמוסס באופן מלא להיות משולב לתוך הרוטב לפני הוספת כפות יותר.
מערבבים במיץ לימון, מלח ופלפל לבן.
להוסיף קצת יותר צדפות מלאי או מים אם הרוטב הוא עבה מדי.