לינגוויני עם רוטב צדפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם רוטב צדפות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 629 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, צדפות, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לינגוויני עם רוטב צדפות אדום, לינגוויני ברוטב צדפות, ו לינגוויני עם רוטב צדפות אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הלינגוויני על פי הוראות החבילה. בינתיים, מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיף את השום ומבשל במשך 30 שניות, ערבוב.
מוסיפים את העגבניות, היין, הפלפל האדום, ו 3/4 כפית מלח ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים עד שהם פותחים, 5 עד 7 דקות. זרוק כל צדפות שלא נפתחו. לאחר ניקוז הלינגוויני, להחזיר אותו לסיר ומערבבים בצדפות ורוטב. לחלק בין קערות בודדות העליון עם טרגון.
מגישים עם לחם פריך, אם תרצה. טיפ: בחנות, בחר צדפות סגורות היטב עם פגזים ללא שבבים וסדקים. בבית, להסיר את הצדפות מהתיק כדי שיוכלו לנשום. שמור אותם על קרח במקרר, מכוסה במטלית לחה, עד שאתה מוכן לבשל.