קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

לינגוויני עם רוטב צדפות

לינגוויני עם רוטב צדפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם רוטב צדפות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 629 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, צדפות, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לינגוויני עם רוטב צדפות אדום, לינגוויני ברוטב צדפות, ו לינגוויני עם רוטב צדפות אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הלינגוויני על פי הוראות החבילה. בינתיים, מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את השום ומבשל במשך 30 שניות, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים את העגבניות, היין, הפלפל האדום, ו 3/4 כפית מלח ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים עד שהם פותחים, 5 עד 7 דקות. זרוק כל צדפות שלא נפתחו. לאחר ניקוז הלינגוויני, להחזיר אותו לסיר ומערבבים בצדפות ורוטב. לחלק בין קערות בודדות העליון עם טרגון.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מגישים עם לחם פריך, אם תרצה. טיפ: בחנות, בחר צדפות סגורות היטב עם פגזים ללא שבבים וסדקים. בבית, להסיר את הצדפות מהתיק כדי שיוכלו לנשום. שמור אותם על קרח במקרר, מכוסה במטלית לחה, עד שאתה מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated